'Wij willen maatschappelijke
impact maken
'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwoord

Martijn Gribnau

Directievoorzitter de Volksbank

 

2020 stond voor iedereen in het teken van Covid-19. De pandemie en de bijbehorende maatregelen hadden verstrekkende gevolgen: voor de maatschappij, voor de economie, voor onze klanten en voor onze medewerkers, die vanaf maart grotendeels vanuit huis moesten werken.Lees verder

 

Ondanks de coronacrisis hebben onze merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen hun dienstverlening kunnen voortzetten. Met verschillende initiatieven hebben we zowel particuliere als zakelijke klanten door de eerste en tweede lockdown kunnen helpen.

Als bank willen we ons onderscheiden door onze maatschappelijke impact. En daarbij gaat bankieren over meer dan geld alleen. Het is een manier om van waarde te zijn. Niet alleen voor de eigen organisatie en medewerkers, onze eigen klanten of onze aandeelhouder, maar voor de hele maatschappij.

Tegelijk is ook het klimaat een onderwerp dat onze dringende aandacht vraagt. Daarom hebben wij ambitieuze doelen gesteld om de CO2-uitstoot terug te brengen en biodiversiteit te stimuleren.  In dit magazine laten we je graag zien hoe we in 2020 invulling hebben gegeven aan die gedeelde waarde-ambitie.  

 

Voor een volledig overzicht van onze resultaten in 2020, bekijk je het Geïntegreerde Jaaroverzicht 2020. Meer informatie over de Volksbank staat op onze website.  

Voorwoord Martijn Gribnau

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...